Δεκαετής αποβολή από το γήπεδο για οπαδούς της Γιουβέντους!

Οι Ιταλικές αρχές επέβαλλαν απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε 38 οπαδούς της Γιουβέντους (σε 4 εξ αυτών 10ετή) λόγω συμμετοχής τους σε εγκληματική οργάνωση 

Δεκαετής αποβολή από το γήπεδο για οπαδούς της Γιουβέντους!

«Κόκκινη κάρτα» σε 38 οπαδούς της Γιουβέντους, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζονται οι «μπιανκονέρι» - σε 4 εξ αυτών για 10 χρόνια! - αποφάσισαν οι Ιταλικές Αρχές για την συμμετοχή τους σε έκνομες ενέργειες (π.χ. εκβιασμοί, επεισόδια, διακίνηση ναρκωτικών, μαύρη αγορά εισιτηρίων)!

Παραδειγματική ήταν η τιμωρία των οργανωμένων οπαδών της «Γηραιάς Κυρίας» που έπεσαν στα «δίχτυα» των διωκτικών αρχών, μετά την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Last Banner».

H διάρκεια της τιμωρίας συνιστά ρεκόρ για τα δεδομένα της Ιταλικής Δικαιοσύνης.

Κι αφορά τον αρχηγό του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών «Drughi» κι άλλα δύο ηγετικά τους στελέχη. Μάλιστα στον 4ο που δεν του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο επί μια 10ετία απαγορεύθηκε η χρήση τηλεφώνου κι η αγορά οποιουδήποτε αντικειμένου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Ακόμη και παιχνιδιών...

Εξάλλου 12 εκ των τιφόζι της Γιούβε θα πρέπει να παρουσιάζονται σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ιταλίας είναι σε ανοικτό «πόλεμο» με τους διοικούντες θεωρώντας ότι βοήθησαν τις Αρχές να προχωρήσουν στις εν λόγω τιμωρίες.