Η Τότεναμ πουλάει τον Χάρι Κέιν με 250 εκατομμύρια ευρώ

Την τιμή πώλησης του αρχηγού της, Χάρι Κέιν, στα 250 εκατομμύρια ευρώ όρισε η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph»

Η Τότεναμ πουλάει τον Χάρι Κέιν με 250 εκατομμύρια ευρώ

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης του Χάρι Κέιν παρουσιάζεται η Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου. Όπως τονίζει η «Telegraph», ο ιδιοκτήτης των «σπιρουνιών», Ντάνιελ Λίβι, έχει ήδη ορίσει την τιμή πώλησης του αρχηγού της ομάδας του και περιμένει πλέον τους… υποψήφιους «μνηστήρες»!

Συγκεκριμένα, οι λονδρέζοι ζητούν το ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ για τον 26χρονο επιθετικό, το όνομα του οποίου έχει βρεθεί κατά καιρούς στο μεταγραφικό στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Επιθυμία του ιδίου του ποδοσφαιριστή είναι να κατακτήσει τίτλους και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει με τους λονδρέζους, φέρεται να τον έχει βάλει… σε σκέψεις. Μάλιστα, πρόσφατα ακόμα και παλαίμαχοι Άγγλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Ρίο Φέρντιναντ, του πρότειναν να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη» ώστε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ρίο Φέρντιναντ σε Κέιν: «Φύγε από την Τότεναμ!»

Υπενθυμίζεται πως το ρεκόρ της πιο πολυδάπανης μεταγραφής κατέχει αυτήν την στιγμή ο Νεϊμάρ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με το κόστος της μετακίνησής του να φτάνει εκείνη την περίοδο τα 222 ευρώ, που όριζε και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «μπλαουγκράνα».