Αγωνία με Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Λιονέλ Μέσι περιμένουν στην Μπαρτσελόνα, μετά τον νέο τραυματισμό του Αργεντινού επιθετικού

Αγωνία με Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην Μπαρτσελόνα έπειτα από τον νέο τραυματισμό που υπέστη ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε χθες για πρώτη φορά βασικός την εφετινή σεζόν στο νικηφόρο (2-1) παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ για την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο ημίχρονο όμως αντικαταστάθηκε καθώς ένιωσε ένα τράβηγμα στο αριστερό πόδι και άπαντες στο «στρατόπεδο» των Καταλανών περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων για να δουν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει, όπως επίσης και το διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στη δράση.

Οι Καταλανοί φιλοξενούνται το προσεχές Σάββατο (28/9) από την Χετάφε για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία έχουν το παιχνίδι με την Ίντερ στο «Καμπ Νόου» για τη φάση των ομίλων του Champions League, αλλά προς το παρόν θεωρείται δεδομένη η απουσία του παίκτη μόνο από το ματς πρωταθλήματος στο «Αλφόνσο Πέρεθ».

Υπενθυμίζεται πως ο Μέσι είχε επιστρέψει μόλις πρόσφατα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων εξαιτίας του τραυματισμού του στην γάμπα, που τον είχε αφήσει εκτός δράσης σε ολόκληρη την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και στις πρώτες αναμετρήσεις της ομάδας του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του για την κατάσταση της υγείας του Μέσι, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε είπε: «Έχει ένα μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Όταν κάτι συμβαίνει στον Μέσι, τότε ο κόσμος σταματά. Όχι μόνο στην Μπαρτσελόνα. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεών του για να δούμε. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Ήταν τραυματίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θέλαμε να πάρουμε οποιοδήποτε ρίσκο στο παιχνίδι με την κατάστασή του».