Αυτός που πλήγωσε τη Νότιγχαμ - Το μυστικό του Μαρτινέλι (vids)

O Γκαμπριέλ Μαρτινέλι έλαμψε στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Νότιγχαμ (5-0) για το League Cup. Το παρελθόν του πίσω από το εντυπωσιακό δεύτερο γκολ που σημείωσε. 

Αυτός που πλήγωσε τη Νότιγχαμ - Το μυστικό του Μαρτινέλι (vids)

Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι ήταν η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι. Για να τον αποκτήσει από τη βραζιλιάνικη Ιτουάνο έδωσε 6 εκατομμύρια λίρες.

Η Άρσεναλ διέλυσε τη Νότιγχαμ με 5-0

Οι οπαδοί της ομάδας που περίμεναν «βαρβάτες» μεταγραφές «ξίνισαν» στο άκουσμα της μεταγραφής ενός άγνωστου 18χρονου. Μα από χτες που τον είδαν να σκοράρει δυο φορές εναντίον της Νότιγχαμ άλλαξαν γνώμη.

Ιδιαίτερα στη φάση του δεύτερου γκολ εκστασιάστηκαν με τη κίνηση του, όταν μέσα σε λίγα μέτρα απέφυγε αντιπάλους και σούταρε προς την εστία.

Οι δεξιότητες ελέγχου της μπάλας και η ντρίμπλα που διαθέτει δεν είναι τυχαίες. Και τις δυο αρετές τις ανέπτυξε παίζοντας ποδόσφαιρο σάλας όπου οι διαστάσεις του γηπέδου είναι σαφώς μικρότερες.

Ο Μαρτινέλι έγινε ο νεότερος παίκτης της Άρσεναλ που σκοράρει στο πλήρες ντεμπούτο του (βασικός στην 11αδα) μετά τον Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν εναντίον της Σριούσμπερι τον Σεπτέμβριο του 2011.

Δείτε ένα βίντεο με τις δεξιότητες του 17χρονου τότε Μαρτινέλι