Μπαρτσελόνα: Για πρώτη φορά μαζί Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν με Βιγιαρεάλ!

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην αρχική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα σημαίνει το ντεμπούτο της επιθετικής τριπλέτας Γκριεζμάν - Σουάρες - Μέσι.

Μπαρτσελόνα: Για πρώτη φορά μαζί Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν με Βιγιαρεάλ!

Η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, η οποία επιβεβαιώθηκε και από την εκτός έδρας ήττα από την Γρανάδα (2-0).

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πίεση στον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Βιγιαρεάλ το βράδυ της Τρίτης (21/9, 22:00) για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της La Liga.

Πάντως, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δηλώνει αισιόδοξος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση για δύο λόγους.

Ο πρώτος σχετίζεται με την εντυπωσιακή εικόνα που παρουσίασαν οι Καταλανοί στο δύο πρώτα ματς της La Liga στο Καμπ Νου, επικρατώντας με 5-2 τόσο κόντρα στην Μπέτις όσο και κόντρα στη Βαλένθια.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά φέτος η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με την επιθετική τριπλέτα Γκριεζμάν - Σουάρες - Μέσι!

Σε αυτό το ματς ο Ερνέστο Βαλδέρδε δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τζόρντι Άλμπα και Σαμουέλ Ουμτιτί, ενώ η Mundo Deportinvo αναφέρει ότι η βασική ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» θα είναι η εξής: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Φίρπο, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ντε Γιονγκ, Σουάρες, Γκριεζμάν, Μέσι.