Η κριτική στον Μιλόγεβιτς και τον Μαρτίνς για το rotation

Οι Σέρβοι ασκούν κριτική στον Μιλόγεβιτς για το 2-0 από την Παρτιζάν και φέρνουν ως παράδειγμα ευρωπαϊκές ομάδες που δεν άλλαξαν τις ενδεκάδες τους.

Η κριτική στον Μιλόγεβιτς και τον Μαρτίνς για το rotation

Rotation, μία λέξη που «παίζει» πολύ τις τελευταίες ώρες και χρησιμοποιείται από αρκετό κόσμο. Το 1-1 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ άνοιξε πολύ μεγάλη κουβέντα για το τι έπρεπε να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς και για τις ευθύνες που έχει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για να καταλάβετε, όμως, ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι σχετικά και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος θα σας μεταφέρουμε τι γράφει ο Τύπος της Σερβίας μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα με 2-0 από την Παρτιζάν. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του Αστέρα σε σχέση με αυτή που είχε παρατάξει στο Μόναχο κατά της Μπάγερν.

Οι Σέρβοι ασκούν κριτική στον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα για την επιλογή του να φρεσκάρει την ενδεκάδα. Αναφέρουν πως το πρωτάθλημα είναι σημαντικότερο από την Ευρώπη και πως δεν έχει το ρόστερ που να του επιτρέπει να κάνει αλλαγές. Επίσης στα ρεπορτάζ τους γράφουν πως οι έντεκα που έπαιξαν κατά της Παρτιζάν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Μέσα σε όλα αυτά οι Σέρβοι φέρνουν μία σειρά από παραδείγματα με ευρωπαϊκές ομάδες που έπαιξαν στα μέσα της εβδομάδας στις διοργανώσεις της UEFA, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έκαναν αλλαγές στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα ο Άγιαξ έπαιξε με την Αϊντχόφεν με τους ίδιους έντεκα που είχαν παίξει κατά της Λιλ. Η Αϊντχόφεν σε αυτό το ματς έπαιξε με 10 από τους 11 που έπαιξαν κατά της Σπόρτινγκ στο Europa League. Αναφορά γίνεται και στον Ολυμπιακό που έπαιξε με την ίδια ενδεκάδα.

Η Σλάβια Πράγας νίκησε 3-0 την Σπάρτα στο ντέρμπι της Τσεχίας παίζοντας με 10 από τους 11 που είχαν αγωνιστεί κατά της Ίντερ. Η Μπριζ έπαιξε κατά της Άντερλεχτ με εννιά από τους έντεκα που είχαν αγωνιστεί στο Champions League. Η Πόρτο έκανε δύο μόνο αλλαγές, η Ίντερ έκανε μόνο δύο αλλαγές και η Μπάγερν επίσης μόνο δύο στο ματς του πρωταθλήματος.