Βαλβέρδε: «Δεν είναι φυσιολογικά τα τρία πέναλτι σε βάρος μας»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επεσήμανε πως δεν είναι φυσιολογικό να έχουν δοθεί τρία πέναλτι σε βάρος της Μπαρτσελόνα σε έξι παιχνίδια μέχρις στιγμής.

Βαλβέρδε: «Δεν είναι φυσιολογικά τα τρία πέναλτι σε βάρος μας»

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 2-0 από τη Γρανάδα για το ισπανικό πρωτάθλημα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο «τσιγγούρι» ωστόσο, τόνισε πως θεωρεί αφύσικο το ότι σε αυτές τις πρώτες έξι αγωνιστικές έχουν καταλογιστεί μέχρι τώρα τρία πέναλτι σε βάρος των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικότερα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε τα εξής: «Δεν ξέρω από που προέρχεται το πρόβλημά μας διότι πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που συμβαίνει φέτος και να το λύσουμε. Και πέρυσι υποφέραμε, αλλά ανατρέψαμε την κατάσταση. Είχαμε και το κάζο με τη Λίβερπουλ, βέβαια.

Ο προπονητής παίζει τη θέση του σε κάθε παιχνίδι, δεν είναι κάτι νέο αυτό. Πολύ περισσότερο στη Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω ότι είμαι σε μια θέση που μετρούν κυρίως τα αποτελέσματα» είπε αρχικά ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», προσπαθώντας να βρει τι ακριβώς φταίει και η ομάδα του έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 25 ετών.

Για να προσθέσει: «Είναι ακόμα νωρίς, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να έχουν δώσει τρία πέναλτι σε βάρος μας σε έξι παιχνίδια. Ούτε, επίσης, είναι φυσιολοφικό η Βαλένθια και η Μπέτις να μας βάζουν γκολ όταν κυριαρχούμε στο γήπεδο».