Η Νότιγχαμ μπήκε στη ζώνη των μπαράζ με 1-0 επί της Μπάρνσλεϊ και τίμησε τη μνήμη Κλαφ (vid)

Σημαντική νίκη για την Νότιγχαμ η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπάρνσλεϊ και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογίας, σε ένα παιχνίδι όπου οι φίλοι της ομάδας απέτισαν φόρο τιμής στον Μπράιαν Κλαφ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια.

Η Νότιγχαμ μπήκε στη ζώνη των μπαράζ με 1-0 επί της Μπάρνσλεϊ και τίμησε τη μνήμη Κλαφ (vid)

Την σερί και συνολικά νίκη της στη φετινή Championship πέτυχε η Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς, όπου οι φίλαθλοι του συλλόγου, αφιέρωσαν τη νίκη στον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ, που έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια (20/9/2004).

Η ομάδα του Λαμουσί έκαμψε την αντίσταση της Μπάρνσλεϊ εντός έδρας με 1-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με τον Μπεν Γουότσον να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη η Νότιγχαμ έφτασε τους 15 βαθμούς, ανέβηκε στην 5η θέση και μπήκε στη ζώνη για τα μπαράζ ανόδου (θέσεις 3-6).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο δεύτερο μέρος η Μπαρνσλεϊ ανέβασε την απόδοσή της, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή που βρήκε το γκολ ήταν η Νότιγχαμ. Ο Μπεν Γουότσον με σουτ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόλινς, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι οπαδοί της Νότιγχαμ σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν, αποτίοντας φόρο τιμής στον θρυλικό Μπράιαν Κλαφ.

Bαθμολογία