Primera Division: Ο Μπενζεμά το φιλί της ζωής στη Ρεάλ στη Σεβίλλη (αποτελέσματα, highlights)

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Μπενζεμά νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Σεβίλλη και την γκρέμισε από την κορυφή. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία και τα highlights της 5ης αγωνιστικής στην Primera. 

Primera Division: Ο Μπενζεμά το φιλί της ζωής στη Ρεάλ στη Σεβίλλη (αποτελέσματα, highlights)

Ήταν κακό το ματς στη Σεβίλλη αλλά αυτό καθόλου δεν χάλασε τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία με τον συνήθη ύποπτο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε στο 64΄και έφυγε με το τρίποντο.

Με... φόρα από τη νίκη, στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα μετά από 13 χρόνια, επί της Τραμπζονσπόρ (1-0) την περασμένη Πέμπτη, για το Europa League, η Χετάφε έφτασε και στην παρθενική φετινή επιτυχία της στην Primera Division επικρατώντας 4-2 της Μαγιόρκα.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν 3-0, αλλά η ομάδα από τις Βαλεαρίδες είχε αντίδραση με δύο γκολ του (γνώριμου μας λόγω Εργοτέλη και Παναιτωλικού...) Μπούντιμιρ (70', 77').
Ωστόσο την τελευταία «λέξη» είπε ο «συνήθης ύποπτος» Άνχελ που είχε σκοράρει και την περασμένη Πέμπτη.

Λίγο αργότερα η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που προερχόταν από τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Ανοέτα», επικράτησε, στα περίχωρα της Βαρκελώνης, 3-1, της Εσπανιόλ.

Έτσι έπιασε στην κορυφή την Σεβίλλη και τη Γρανάδα που χθες το βράδυ είχε θριαμβεύσει, εντός έδρας, 2-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Αζίζ άνοιξε το σκορ για την Γρανάδα μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ ο Άλβαρο Βαντίγιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 66' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σε περίοδο κρίσης η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε άλλους δυο βαθμούς στο «Μετροπολιτάνο» (0-0) κόντρα στη Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν αλώβητοι χάρη στις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα Μπλάνκο.

Με γκολ των Καθόρλα και Οντιβέρος στο τελευταίο 15λεπτο η Βιγιαρεάλ υπέταξε 2-0 τη Βαγιαδολίδ και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 2-0

(1' Αζίζ, 66' πεν Βαντίγιο)

Οσασούνα-Μπέτις 0-0

Βιγιαρεάλ-Βαγιαδολίδ 2-0

(77' Καθόρλα πέναλτι, 89΄ Οντιβέρος)

Λεβάντε-Εϊμπαρ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα 0-0

Κυριακή 22/9

Χετάφε-Μαγιόρκα 4-2

(7' αυτ. Μπάμπα, 33' πεν. Μολίνα, 63' Νιόμ, 84' Άνχελ - 70', 77' Μπούντιμιρ)

Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ 1-3

(71' αυτ. Σαλδούα - 18', 34' Γουίλιαν Ζοσέ, 75' Ισάκ)

Βαλένθια-Λεγανές 1-1

21' πεν. Παρέχο - 35' Όσκαρ Ροντρίγκεθ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλαβές 2-0

(38' πεν. Ραούλ Γκαρθία, 72' Μουνιαΐν)

Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0

(64΄Μπενζεμά)

H βαθμολογία