«Η Ατλέτικο έπαιζε όλη της την χρονιά και ο Γκριεζμάν μιλούσε με την Μπαρτσελόνα»

Δημοσίευμα που «καίει» Αντουάν Γκριεζμάν και Μπαρτσελόνα δημοσιεύει η εφημερίδα "El Mundo". 

«Η Ατλέτικο έπαιζε όλη της την χρονιά και ο Γκριεζμάν μιλούσε με την Μπαρτσελόνα»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία από την εφημερίδα El Mundo που αφορούν το καθεστώς μετακίνησης του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Μπαρτσελόνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τον περασμένο Μάρτιο, περίοδος κατά την οποία η ομάδα του έπαιζε όλη τη χρονιά σε Champions League και La Liga, ο Γάλλος επιθετικός ζητούσε προμήθεια 14 εκατ. ευρώ από τους «μπλαουγκράνα» για να διανεμηθεί στην αδερφή, η οποία η επίσημη εκπρόσωπός του, στον πατέρα του και σε ακόμα ένα πρόσωπο που διαδραμάτισε καίριο ρόλο στη μεταγραφή του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία αντάλλαξε ο δικηγόρος του παίκτη με τον διεθνή άσο τον περασμένο Μάρτιο, μέσω των οποίων καθίσταται σαφές ότι οι διαπραγματεύσεις βρισκόντουσαν σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για στοιχεία στα οποία στηρίζεται η Ατλέτικο στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι ο παίκτης προσεγγίστηκε παράνομα από τους Καταλανούς, αξιώνοντας ακόμα 80 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του, αφού η Μπαρτσελόνα πλήρωσαν τη μειωμένη ρήτρα των 120 εκατ., με δεδομένο ότι η απόκτησή του πραγματοποιήθηκε μετά την 1η Ιουλίου.