O Mπερμπάτοφ αποσύρθηκε και ευχαρίστησε (και) τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολο να δουλέψουν μαζί μου»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και ευχαρίστησε τις ομάδες που αγωνίστηκε. «Δεν ήταν εύκολο να δουλέψουν μαζί μου».

O Mπερμπάτοφ αποσύρθηκε και ευχαρίστησε (και) τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν εύκολο να δουλέψουν μαζί μου»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από τα γήπεδα. Ο 38χρονος Βούλγαρος ήταν από τον Απρίλιο του 2018 χωρίς ομάδα και αποφάσισε να θέσει τέρμα στη σταδιοδρομία του ως ποδοσφαιριστής.

Έγραψε μεταξύ άλλων στα social media:

«Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πάνω από ένα χρόνο πριν, έτσι νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή να σταματήσω! Αν και, όταν το σκέφτομαι, καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι το τέλος, δεν θα είναι ποτέ, γιατί θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο σε έναν άλλο ρόλο. Αλλά έχει έρθει η ώρα να πω ότι μετά από σχεδόν 20 χρόνια τελειώνω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία!

Είχα τα σκαμπανεβάσματα μου αλλά κέρδισα τα τρόπαια που άξιζα σημειώνοντας γκολ ταυτόχρονα! Έπαιξα όπως ήθελα και έβαλα τα γκολ που ήθελα! Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν να εξελιχθώ και να γίνω ο παίκτης που πάντα ήθελα να είμαι! Ευχαριστώ όλες τις πρώην ομάδες μου, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου. Ξέρω ότι μερικές φορές δεν ήταν εύκολο να δουλέψουν μαζί μου, αλλά έδωσα τα πάντα για τις ομάδες που έπαιξα!»