Διαψεύδει η Louis Vuitton πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν

Ο όμιλος προϊόντων Louis Vuitton διέψευσε με ανακοίνωσή του δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν.

Διαψεύδει η Louis Vuitton πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μίλαν

Ο γαλλικός όμιλος πολυτελών προϊόντων Louis Vuitton διέψευσε με ανακοίνωσή του, δημοσίευμα που τον εμφάνιζε να έχει καταθέσει πρόταση 1 δισ ευρω για την αγορά της Μίλαν.

Την αποκάλυψη είχε κάνει, η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero», σημειώνοντας ότι ο ισχυρός άνδρας της Louis Vuitton, Μερνάρ Αρνό, ο οποίος κατέχει περιουσία 88,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, ήθελε να αγοράσει τον σύλλογο της Serie Α.

Σε ανακοίνωση που έστειλε στην ίδια την ιταλική εφημερίδα και στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», εκπρόσωπος του ομίλου Louis Vuitton αρνείται κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες.

«Ο Όμιλος LVMH διαψεύδει κατηγορηματικά και επίσημα τις πληροφορίες της «Il Messaggero», ότι παρουσίασε στην Elliott Management προσφορά για αγορά του ποδοσφαιρικού συλλόγου Μίλαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, η Daily Mail, τονίζει ότι η Elliott Management δεν έχει καμία πρόθεση να πουλήσει το σύλλογο τώρα, έχοντας ήδη απορρίψει προσφορές από το Ηνωμένο Βασίλειο, πρώτα 563 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια 788 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Calciomercato», η αμερικάνικη εταιρεία σκοπεύει να πουλήσει τη Μίλαν μέσα σε τρία χρόνια, περίοδος κατά την οποία αναμένεται να αυξήσει την αξία της σε πάνω από 1 δισ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακτήσει τα 500 εκατομμύρια που έχει ήδη επενδύσει και θα επιτύχει σημαντικά οφέλη.

Η Elliott Management πήρε τον έλεγχό της Μίλαν τον περασμένο Ιούλιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ