Επικό βίντεο με τον Μήτρογλου στη Μασσαλία!

Στους ρυθμούς του «πιστολέρο» κινούνται οι οπαδοί της Μαρσέιγ, οι οποίοι έχουν «τρελαθεί» με τα επιτεύγματα του Έλληνα επιθετικού.

Επικό βίντεο με τον Μήτρογλου στη Μασσαλία!

Μπορεί πριν λίγους μήνες να δεχόταν πολύ σκληρή κριτική στη Γαλλία, αλλά το τελευταίο διάστημα πίνουν νερό στο όνομα του. Ο Κώστας Μήτρογλου περί ου ο λόγος σκόραρε δύο φορές στο 5-1 επί της Λιλ. Μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Έλληνας διεθνής πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα της Μαρσέιγ.

Πλέον στη Μασσαλία τους έχει πιάσει παράνοια με τον «πιστολέρο». Δεν πίνουν νερό στο όνομα του, αλλά τραγουδούν συρτάκι με το όνομα του. Ο ίδιος παραμένει ήρεμος και προσγειωμένος και στο Canal+ δήλωσε: «Έβαλα δύο γκολ, αλλά για να συμβεί αυτό με βοήθησε πολύ η ομάδα. Όλα είναι καλά και συνεχίζουμε. Δουλεύουμε όλοι μαζί και ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χάρη σε αυτούς τα έχω πετύχει όλα».

Στη Μασσαλία κινούνται σε ρυθμούς Μήτρογλου, ο κόσμος έχει «τρελαθεί» με τον Έλληνα άσο και ένα απαιτητικό κοινό όπως είναι αυτό της Μαρσέιγ έχει υποκλιθεί στην αξία του. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όμως, είναι όλα αυτά και δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο γαλλικό λιμάνι. Οπαδός της Μαρσέιγ κρατώντας στο χέρι του την ντουντούκα του οργανωτή τραγουδάει και χορεύει συρτάκι. «Kostas, Kostas, Kostas», φωνάζει ο Γάλλος, ενώ ένας άλλος έχει αναρτήσει βίντεο φορώντας μάσκα με το πρόσωπο του Μήτρογλου.

Συρτάκι στο όνομα του Kostas

Και μάσκες με το πρόσωπο του Έλληνα διεθνή