Μάριν: «Δεν ευθύνομαι εγώ για το Γερμανός Μέσι»

Ο Μάρκο Μάριν δήλωσε ικανοποιημένος από την καριέρα του και απ’ όσα έχει πετύχει σε αυτή.

Μάριν: «Δεν ευθύνομαι εγώ για το Γερμανός Μέσι»

Ο φετινός όμιλος του Champions League για τον Ερυθρό Αστέρα έχει τις ιδιαιτερότητες του, αφού θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό. Δύο παιχνίδια που θα είναι ιδιαίτερα και για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος θα τεθεί αντίπαλος με την πρώην ομάδα του. Ο Γερμανός άσος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην καριέρα του και δήλωσε ικανοποιημένος απ’ όσα έχει πετύχει.

«Είχα μια φανταστική καριέρα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Ίσως θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Ίσως να μην ήμουν υπομονετικές σε κάποιες καταστάσεις, ενώ και οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν. Τώρα είμαι ευτυχής στον Ερυθρό Αστέρα και ικανοποιημένος με την καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Μάρκο Μάριν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο προσωνύμιο «Γερμανός Μέσι» που του είχε… κολλήσει κι εκείνος απάντησε: «Δεν μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το προσωνύμιο. Ο Μέσι είναι ένας και κανένας δεν τον πλησιάσει. Για μένα δεν έφερε περισσότερη πίεση, γιατί νομίζω πως κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά όταν με σύγκριναν μαζί του. Ίσως είδαν κάποια κοινά στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με τον Μέσι. Είναι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι άλλου τύπου παίκτης», υπογράμμισε ο Μάριν.