Νεϊμάρ: «Ήθελα να φύγω, δεν με άφησαν. Τώρα τα πάντα για την Παρί»

Ο Νεϊμάρ παραδέχτηκε ότι ήθελε να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα του από εδώ και στο εξής.

Νεϊμάρ: «Ήθελα να φύγω, δεν με άφησαν. Τώρα τα πάντα για την Παρί»

Μπροστά στον κόσμο της Παρί Σεν Ζερμέν επανεμφανίστηκε ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα, σημειώνοντας ωστόσο το νικητήριο γκολ κόντρα στο Στρασβούργο στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο Βραζιλιάνος άσος σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι δεν επηρεάστηκε από όσα άκουσε. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι θέλησε να φύγει από την Παρί το καλοκαίρι, αλλά πλέον, εφόσον αυτό δεν συνέβη, δήλωσε αφοσιωμένος στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα είπε

«Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα.

Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της», τόνισε ο 27χρονος άσος.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε.

Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας