Serie A: Η Γιουβέντους έχασε βαθμούς και παίκτες στο 0-0 με Φιορεντίνα (highlights)

Η Γιουβέντους δεν έχασε μόνο βαθμούς στο 0-0 με τη Φιορεντίνα αλλά και τους Πιάνιτς, Κόστα και Ντανίλο που τραυματίστηκαν.

Serie A: Η Γιουβέντους έχασε βαθμούς και παίκτες στο 0-0 με Φιορεντίνα (highlights)

Στη Φλωρεντία η Γιουβέντους έμεινε στο 0-0 με τη Φιορεντίνα αλλά το χειρότερο ήταν ότι έχασε με τραυματισμούς τους Πιάνιτς, Κόστα και Ντανίλο λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο.

Λίγες οι καλές φάσεις του αγώνα. Στο 42’ ο Σέζνι πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε κεφαλιά του Νταλμπέρτ. Πάλι ο γκολκίπερ της «Κυρίας» επενέβη στο 53ο λεπτό σε σουτ του Νταλμπέρτ.

Η καλύτερη στιγμή της Γιουβέντους ήταν στο 74’ όταν ο Κεντίρα απέναντι στο Ντραγκόβσκι πάσαρε στον Ρονάλντο αλλά ο Πετσέγια τους πρόλαβε.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Πετσέγια (83’ Τσεκερίνι), Κάσερες, Νταλμπέρτ, Μιλένκοβιτς, Λιρόλα, Ριμπερί (69’ Μπόατενγκ), Μπαντέλι, Πουλγκάρ, Καστροβίλι (89' Ζουρκόβσκι), Κιέζα

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο (62’ Κουαδράδο), Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ματουϊντί, Κεντίρα, Πιάνιτς (44’ Μπεντανκούρ), Ντάγκλας Κόστα (8’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν