Επιστρέφει στα γήπεδα ο 39χρονος Ροναλντίνιο

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε από την Κολομβία

Επιστρέφει στα γήπεδα ο 39χρονος Ροναλντίνιο

Τι κι αν ο Ροναλντίνιο διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του. Τι κι αν πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα που έλυσε την συνεργασία του με την Φλουμινένσε και ακολούθως πέρσι τον Γενάρη ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» του ποδοσφαίρου κι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο άθλημα, είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τα παπούτσια του και να επιστρέψει στα γήπεδα...

Η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε από την Κολομβία ανακοίνωσε πως στις 17 Οκτωβρίου θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι και στο ρόστερ της θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν.

Όσον αφορά τον Ροναλντίνιο, αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν την περίοδο ακόμα δεν μπορεί να βγει εκτός Βραζιλίας και ο λόγος είναι ότι οι Αρχές της χώρας του κατάσχεσαν τόσο το ισπανικό όσο και του βραζιλιάνικο διαβατήριό του. Αιτία αποτέλεσε η απόφαση του δικαστηρίου του Ρίο να του κατασχέσει τα 57 του ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή και το Σάο Πάολο.

Ο Ροναλντίνιο είχε χτίσει ένα σπίτι αλλά αντιμετώπισε προβλήματα με την οικολογική άδεια. Το δικαστήριο διέταξε το 2012 την κατεδάφιση του ράντσου και από τότε ο άλλοτε διεθνής άσος δεν πλήρωσε ούτε φόρους αλλά ούτε και τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν.

Δείτε την αφίσα της Σάντα Φε με αφορμή το φιλικό παιχνίδι που ανακοίνωσε: