Ινιάκι Γουίλιαμς: Υπήρξε επαφή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στην παραδοχή ότι μίλησε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μ' εκπρόσωπο της Μάντσεστερ Γιουνάτεϊντ προχώρησε ο Ινιάκι Γουίλιαμς που ξεκαθάρισε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ στην αιώνια αντίπαλο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ινιάκι Γουίλιαμς: Υπήρξε επαφή με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αποκαλυπτικός αναφορικά με το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου εμφανίστηκε ο Ινιάκι Γουίλιαμς ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως είχε γίνει γνωστό από Αγγλικά και Ισπανικά ΜΜΕ.

«Είχα επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν μπορώ να σας πω με ποιο άτομο συγκεκριμένα», ανέφερε στο «Cadena SER» ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ωστόσο ο 25χρονος στράικερ, με ρίζες από τη Γκάνα, αλλά γεννημένος στην πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων, όχι μόνο παρέμεινε στα «λιοντάρια», αλλά υπέγραψε μαζί τους νέο συμβόλαιο διάρκειας εννέα ετών! Εξηγώντας ως εξής την κίνηση του: «Ανέκαθεν η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στην Αθλέτικ και να κλείσω την καριέρα μου σ’ αυτή».

Μάλιστα είναι τόσο «δεμένος» με την ομάδα του που απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ποτέ με τη φανέλα της «αιώνιας» αντιπάλου της Ρεάλ Σοσιέδαδ: «Εγώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ; Δεν θα μπορούσα να πάω ποτέ εκεί. Είναι 100% δεδομένο αυτό» δήλωσε, κάθετα.