Από καταγγέλουσα τον Νέιμαρ, κατηγορούμενη!

Η Ναζίλα Τριντάντε, που είχε καταγγείλει τον Νέιμαρ για βιασμό, πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για εκβιασμό, συκοφαντία κι απάτη κατά του Βραζιλιάνου

Από καταγγέλουσα τον Νέιμαρ, κατηγορούμενη!

Σε... μπούμερανγκ γυρίζει για την Ναζίλα Τριντάντε η υπόθεση των κατηγοριών της κατά του Νέιμαρ για βιασμό σε ξενοδοχείο του Παρισιού τον περασμένο Μάη.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, έβγαλε το θέμα στα ΜΜΕ (μέσω 7λεπτου βίντεο όπου εμφανιζόταν να προσπαθεί να χτυπήσει τον παίκτη λέγοντας του ότι το κάνει επειδή εκείνος την είχε χτυπήσει την προηγούμενη μέρα...), κατήγγειλε τον συμπατριώτη της άσο της Παρί Σεν Ζερμέν στις Αρχές κι αφού η Βραζιλιάνικη Δικαιοσύνη γνωμοδότησε ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που ν' αποδεικνύουν ότι εξανάγκαστηκε σε συνουσία, πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού, συκοφαντία κι απάτη κατά του «Νέι»!

Εκτός της Ναζίλα κι ο πρώην σύζυγος της, Εστίβενς Άλβες, αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, ενώ ο δικηγόρος της μοντέλας, Κόσμε Αραούζο, δήλωσε έκπληκτος από την εξέλιξη αυτή.

Εξάλλου, απέρριψε τις κατηγορίες των Βραζιλιάνικων Αρχών ισχυριζόμενος ότι η πελάτης του ουδέποτε συνεργαστήκε με τον πρώην σύζυγο της για να αποσπάσει χρήματα από τον ποδοσφαιρικό αστέρα.