Τότεναμ: Αισιόδοξος ο Λαμέλα για Κρίσταλ Πάλας και Ολυμπιακό!

Ο Έρικ Λαμέλα δήλωσε ότι ταιριάζουν στην Τότεναμ τα «κολλητά» ματς και το πρόγραμμα των «σπιρουνιών» περιλαμβάνει, εκτός της επίσκεψης στο «Καραϊσκάκη», άλλα 6 ματς σε διάστημα 21 ημερών! 

Τότεναμ: Αισιόδοξος ο Λαμέλα για Κρίσταλ Πάλας και Ολυμπιακό!

Η διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ολοκληρώνεται και η επικείμενη επανέναρξη των αγώνων σε συλλογικό επίπεδο έχει κινητοποιήσει τόσο τον Έρικ Λαμέλα, όσο και την Τότεναμ.

Ο Αργεντινός, διεθνής, επιθετικός αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα του που περιμένει τα «σπιρούνια» τον τρέχοντα μήνα.
Μάλιστα η Αγγλική ομάδα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, μεταξύ άλλων, πρόκειται να έρθει και στο Ν. Φάληρο για ν' αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» για την 1η αγωνιστική, του 2ου ομίλου, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (18/09)

Ωστόσο παρότι οι Λονδρέζοι έχουν να δώσουν 7 ματς σε 21 μέρες (ένα ανα τριήμερο δηλαδή, αφού εκτός του πρωταθλήματος υπάρχουν κι υποχρεώσεις για το League Cup...) ο 27χρονος δεν τρομάζει: «Ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος ματς, αλλά μ' αρέσει!Τα πήγαμε καλά με την Άρσεναλ κι αν κερδίσουμε τα πρώτα ματς μετά τη διακοπή μπορούμε να πάμε καλά. Νομίζω ότι μας ταιριάζει να παίζουμε κολλητά ματς... »

Η Τότεναμ από το προσεχές Σάββατο ως τις 5 Οκτωβρίου έχει ν' αντιμετωπίσει Κρίσταλ Πάλας, Ολυμπιακό, Λέστερ, Κόλτσεστερ, Σαουθάμπτον, Μπάγερν Μονάχου και Μπράιτον, πριν την επόμενη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Απολογισμός

Ο Νοτιαμερικάνος, που έχει ξεκινήσει φουριόζος και βασικός στην σεζόν («νιώθω καλά»), αναφέρθηκε και στα ως τώρα πεπραγμένα της ομάδας του στις 4 πρώτες αγωνιστικές της Premier League χαρακτηρίζοντας την εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Νιούκαστλ, ως την «μόνη απογοήτευση» μετά τη νίκη επί της Άστον Βίλα, στην πρεμιέρα (3-1) και τις δύο ισοπαλίες (2-2) με Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ εκτός έδρας: «Ήταν δύσκολα ματς. Δεν κερδίσαμε, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Την Άρσεναλ μπορούσαμε να την κερδίσουμε. Πέρσι τα χάσαμε τα αντίστοιχα ματς. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα με την Κρίσταλ Πάλας για ν' ανέβουμε στη βαθμολογία».