O Καρεμπέ υπερασπίζεται τον Νεϊμάρ

O αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, αναφέρθηκε στο «σίριαλ» με το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν

O Καρεμπέ υπερασπίζεται τον Νεϊμάρ

Στο «σίριαλ» του εφετινού καλοκαιριού με τον Νεϊμάρ και την προσπάθεια του Βραζιλιάνου επιθετικού να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού εξέφρασε την άποψή του ότι άπαντες πρέπει να βοηθήσουν τον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό να θυμηθεί τον καλό του «εαυτό», ώστε να ξεδιπλώσει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την απόφαση του γαλλικού συλλόγου να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, παρά τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

«Ο Νεϊμάρ είναι μία ποδοσφαιρική ιδιοφυία, αλλά πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι. Πρέπει να τον προστατέψουμε. Διαθέτει πολύ μεγάλο ταλέντο και ποιότητα στο παιχνίδι του και γι’ αυτό πρέπει να τον βοηθήσουμε να γίνει ο Νεϊμάρ που όλοι ξέρουμε. Τον θέλουμε να εντυπωσιάσει με το ταλέντο του στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι συζητούν για το τι κάνει ο Νεϊμάρ μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους γιατί πρόκειται για την προσωπική του ζωή», είπε αρχικά ο Καρεμπέ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε όλη του την δύναμη, με τον να μην αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει από τον σύλλογο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Υπάρχει ένα πλάνο στην ομάδα και το πλάνο αυτό δεν είναι μόνο για έναν χρόνο. Ένα πλάνο είναι για πέντε χρόνια ή ακόμα και περισσότερο. Αν η απόφαση είναι “θα μείνεις” για έναν παίκτη, τότε αυτό σημάνει «όχι» και θα πρέπει να το αποδεχτεί. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να πούμε ότι η απόκτηση του Νεϊμάρ ήταν ένα λάθος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν θεωρώ ότι ήταν…».

Σημειώνεται πως ο Νεϊμάρ αναμένεται να επιστρέψει αυτό το Σάββατο (14/09) στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν για το παιχνίδι με αντίπαλο την Γκινγκάμπ στο «Παρκ ντε Πρενς», στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Σαμπιονά.