Διέψευσε ο Ουμτιτί τα περί ανταλλαγής του με τον Νεϊμάρ

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Σαμουέλ Ουμτιτί τις φήμες περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα και μεταγραφής του στην Παρί ως αντάλλαγμα για τον Νεϊμάρ

Διέψευσε ο Ουμτιτί τα περί ανταλλαγής του με τον Νεϊμάρ

Τη δική του θέση στο καλοκαιρινό «σίριαλ» με το μέλλον του Νεϊμάρ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο Γάλλος άσος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Νεϊμάρ στους Καταλανούς.

«Με κάνει να γελάω. Δεν έχω καν απάντηση γι’ αυτό. Εγώ; Μέρος σε ανταλλαγή; Είναι τρελό», σχολίασε στο «Canal+» ο 25χρονος στόπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε μόλις 14 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

Όσο για το μέλλον του ιδίου στους πρωταθλητές Ισπανίας; Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τους "τρικολόρ" εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» για πολλά χρόνια, παρά το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτησή του.

«Ο στόχος μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήταν να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα. Ήρθα σ’ αυτήν για να κάτσω χρόνια και να κερδίσω τίτλους», ανέφερε κλείνοντας ο διεθνής άσος.