Η Γιουβέντους προετοιμάζει το έδαφος για Ντε Χέα

Η Γιουβέντους ξεκίνησε ήδη τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους «κόκκινους διαβόλους»

Η Γιουβέντους προετοιμάζει το έδαφος για Ντε Χέα

Στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προστέθηκε πλέον και η Γιουβέντους, η οποία φιλοδοξεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να εντάξει στο δυναμικό της τον Ισπανό τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας το επόμενο καλοκαίρι.

Ο διεθνής άσος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους «κόκκινους διαβόλους» και παρότι οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ του έχουν καταθέσει «μυθική» πρόταση για να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, εν τούτοις ο ίδιος ακόμα δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά.

Από τον Γενάρη ο Ντε Χέα θα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί και ήδη η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον παίκτη προκειμένου να τον πάρει στο Τορίνο για την επόμενη σεζόν.

Όσο για την Μάντσεστερ; Πέραν του ότι συνεχίζει τις προσπάθειές της να πείσει τον Ντε Χέα να ανανεώσει την συνεργασία του και να «δέσει» το μέλλον του στο «Ολντ Τράφορντ», παράλληλα έχει και εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής απαντήσει αρνητικά και αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ κοιτάζει την περίπτωση του Γιάν Όμπλακ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία βέβαια αξιώνει ένα ποσό για την παραχώρησή του που θα φτάνει περίπου τα 100 εκατομμύρια ευρώ.