Γρονθοκόπησαν τον Ντρινκγουότερ της Τσέλσι

Ο μέσος της Τσέλσι, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπέρνλι, Ντάνι Ντρινκγουότερ, πλήρωσε ακριβά το φλερτ του με κοπέλα του συνοδευόταν σε κλαμπ του Μάντσεστερ, καθώς τον χτύπησαν έξι άτομα!

Γρονθοκόπησαν τον Ντρινκγουότερ της Τσέλσι

Όρεξη για φλερτ είχε ο Ντάνι Ντρινκγουότερ σε νυχτερινή του έξοδο στην Αγγλία, μόνο που εκ του αποτελέσματος την πλήρωσε ακριβά!

Ο μέσος της Τσέλσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπέρνλι με την μορφή δανεισμού από τους «μπλε», διασκέδαζε σε κλαμπ, όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με μία κοπέλα που βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Αυτό που δεν παρατήρησε, για κακή του τύχη, ήταν πως η συγκεκριμένη κοπέλα συνοδευόταν από έναν άλλο ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Νγκόσι Ντλε της Σκάνθορπ και μοιραία δεν άργησε να ξεκινήσει καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Το αποτέλεσμα ήταν να γρονθοκοπήσουν έξι άτομα τον Ντρινκγουότερ, ο οποίος αποχώρησε τελικά από το κλαμπ με μώλωπες και έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έξι μήνες.

«Χοροπηδούσαν πάνω από τον αστράγαλό του και φώναζαν «σπάστε του τα πόδια». Υπήρχε αίμα παντού…», ανέφερε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας, σε δηλώσεις του για το περιστατικό στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης.

Δείτε τη φωτογραφία του Ντρινκγουότερ μετά το επεισόδιο στο κλαμπ: