Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ… επέστρεψε!

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος με την Ομόνοια και έδειξε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ… επέστρεψε!

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η εφετινή αγωνιστική περίοδος για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ στην Κύπρο. Ο Άγγλος πρώην φορ του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την φανέλα της Ομόνοιας και έδειξε τον δρόμο στην ομάδα του για την εκτός έδρας νίκη με 2-0 σε βάρος της Δόξας Κατωκοπιάς στο «Μακάρειο».

Ο 33χρονος φορ, φορώντας τα αγαπημένα του κόκκινα, βρήκε τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 25ο λεπτό της συνάντησης με κεφαλιά έπειτα από «ασίστ» του Γκόμεθ, ενώ στο 61’ ο Μποτεάκ «σφράγισε» το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Ο Ντάρμπισαϊρ πέρα από το τέρμα που σημείωσε, πραγματοποίησε και εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι και έδειξε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Μία περίοδο την οποία ο ίδιος ευελπιστεί να αφήσει πίσω του και να γυρίσει «σελίδα». Άλλωστε, πέρα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε, έμεινε μακριά από τον καλό του «εαυτό» και εν τέλει ολοκλήρωσε τη σεζόν με μόλις δύο γκολ σε 25 εμφανίσεις του.

Πλέον, ο αρχηγός της Ομόνοιας έδειξε αρκετά «φρέσκος» σε σχέση με την περασμένη σεζόν και το γεγονός ότι συνδύασε αυτή την εξαιρετική του εμφάνιση και με ένα γκολ ήταν ένα επιπλέον «ατού» για τον 33χρονο, αφού θα του δώσει την ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Στο «στρατόπεδο» της Ομόνοιας όλοι αισιοδοξούν ότι αυτή η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για τον σύλλογο, βλέποντας και τον Ντάρμπισαϊρ να παίζει καταλυτικό ρόλο στην νίκη της ομάδας στην πρεμιέρα. Ο Άγγλος φορ στις δύο πρώτες του σεζόν στο κλαμπ είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο κυπριακό πρωτάθλημα, έχοντας 24 γκολ τη σεζόν 2016-2017 και 23 την επόμενη περίοδο (2017-2018) και σε αυτά τα επίπεδα θέλει να επιστρέψει και εφέτος.

Μάλιστα, μετά το ματς με την Δόξα ο 33χρονος φορ «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μία φωτογραφία του και σε μήνυμά του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξη: «Πολύ καλή δουλειά και εκτός έδρας νίκη, 3 βαθμοί παιδιά. Ομόνοια, ομάδα, τρίποντο, γκολ, μαζί, 27, φανταστική στήριξη»!

Τόσο ο παίκτης όσο και γενικότερα η «εικόνα» της Ομόνοιας στην πρεμιέρα άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Ο σύλλογος έδειξε πολύ καλή οργάνωση και επιθετικό ποδόσφαιρο με συνδυασμούς, διέθετε ποιότητα στα χαφ και ικανότητα στην επίθεση τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Την παράσταση, όμως, έκλεψε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ που… επέστρεψε!

«Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε στην πρεμιέρα. Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη και το γκολ. Το πιο σημαντικό είναι φυσικά να κερδίζει η Ομόνοια. Κάθε χρόνο φέρνουμε νέους παίκτες, και φέτος φέραμε πολλούς αλλά νομίζω ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Δουλεύουμε σκληρά, είναι ακόμη αρχή και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλύτερα αυτή την σεζόν», είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Well done guys good win 3 points away from home . ☘️ #omonoia #team #3points #goal #together ⚽️ #27 fantastic support ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη matthew2727 (@mattderbyshire27) στις