Διετής δανεισμός κι υποχρεωτική αγορά η νέα πρόταση της Μπάρτσελόνα για Νέιμαρ!


Η Μπαρτσελόνα προτείνει, τώρα,. στην Παρί Σεν Ζερμέν το διετή δανεισμό του Νέιμαρ με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς στα 150 εκ. ευρώ!

Διετής δανεισμός κι υποχρεωτική αγορά η νέα πρόταση της Μπάρτσελόνα για Νέιμαρ!

Το «σίριαλ» για την μεταγραφή του Νέιμαρ συνεχίζεται με νέα «επεισόδια» και τρεις «μνηστήρες» για τον Βραζιλιάνο: την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους.

Οι Καταλανοί σε σχέση με τους «μερένγκες» και τους «μπιανκονέρι» φαίνεται να είναι πιο «μπροστά», αφού ήδη διαπραγματεύονται και κλιμακώνουν τις προσπάθειες τους για να επαναφέρουν στις τάξεις τους τον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, δύο χρόνια μετά την αποχώρηση του για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έτσι παρότι η πρόταση της για δανεισμό με οψιόν αγοράς (όχι όμως υποχρεωτική) απορρίφθηκε από τους Παριζιάνους, όπως αποκάλυψαν Καταλανικά ΜΜΕ, οι «μπλαουγκράνα» επανήλθαν προτείνοντας διετή δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του στο φινάλε της διετίας!

Μια πρόταση που στον σύλλογο της Βαρκελώνης θεωρούν ότι εξασφαλίζει τους πρωταθλητές Γαλλίας ότι θα πάρουν τα χρήματα που επιζητούν από τον Νοτιαμερικάνο, τον οποίο προ 2ετίας έκαναν την ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (222 εκ. ευρώ)!

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση, που αποκαλύπτει η Καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», προβλέπει ένα ετήσιο χρηματικό ποσό για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, υψηλότερο από εκείνο που έδωσε η Μπάγερν Μονάχου στην ίδια (8,5 εκ. ευρώ) για το δανεισμό του Κοουτίνιο. Υπολογίζεται ότι θα είναι περίπου της τάξης των 10 εκ. ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς του θα είναι στα 150 εκ. ευρώ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης των 170 εκ. ευρώ


Άλλωστε σε δύο χρόνια το συμβόλαιο του Νέιμαρ φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 170 εκ. ευρώ. Ουσιαστικά δηλαδή η Μπαρτσελόνα θα την πληρώσει, αλλά σε βάθος 2ετίας.

Από κει και πέρα, πάντα κατά την πληροφόρηση της «Μundo» την πρώτη χρονιά θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της Μπάρτσα να τον αγοράσει, αλλά το διετές διάστημα του δανεισμού θα της δώσει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει το ποσό των 150 εκ. ευρώ αλλά και τον Νέιμαρ ν' αποδείξει ότι τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην Παρισινή διετία του τα ξεπέρασε οριστικά.

Το θέμα, πλέον, είναι τι λέει για όλα αυτά η Παρί Σεν Ζερμέν...