Ρονάλντο: «Μπορεί να σταματήσω του χρόνου»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TVI», μίλησε για το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ αποκάλυψε πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για εκείνον το 2018.

Ρονάλντο: «Μπορεί να σταματήσω του χρόνου»

Αδιαμφισβήτητα ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, παρόλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα 34 του χρόνια, ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τα γήπεδα...

Συγκεκριμένα, ο άσος της Γιουβέντους ανέφερε στο πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο «TVI»: «Δεν το σκέφτομαι. Ίσως σταματήσω του χρόνου. Όμως, μπορεί να παίξω μέχρι τα 40-41. Δεν ξέρω. Αυτό που λέω πάντα είναι: απόλαυσε την στιγμή. Είναι ένα υπέροχο δώρο (σ.σ. το ποδόσφαιρο) και θέλω να συνεχίσω να το απολαμβάνω».

Ο Πορτογάλος σταρ, εκτός από το θέμα της αποχώρησης, αναφέρθηκε και στο 2018, το οποίο ήταν για εκείνον ίσως η πιο δύσκολη χρονιά, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό, με την αμερικανική δικαιοσύνη τελικά να μην του ασκεί δίωξη λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

«Όταν οι άνθρωποι αμφισβητούν την τιμή σου, πονάει. Πονάει πολύ κυρίως επειδή έχω μια μεγάλη οικογένεια, μια γυναίκα και ένα έξυπνο παιδί που καταλαβαίνει πολλά πράγματα . Αλλά ευχαριστώ τον Θεό, γιατί αποδείχθηκε ότι είμαι αθώος. Η οικογένεια και όσοι με αγαπούν το ήξεραν, αλλά ήταν εξίσου δύσκολο.Είναι μια περίπτωση που δεν είμαι άνετα να μιλάω, αλλά για άλλη μια φορά η αθωότητά μου έχει αποδειχθεί, πράγμα που με κάνει υπερήφανο. Σίγουρα το 2008 ήταν το πιο δύσκολο έτος για εμένα σε προσωπικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο CR7.