Ματέο Γκαρσία: Γιατί προτίμησα τον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Μάτεο Γκαρσία μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας πως είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Διαβάστε τι είπε για τον Ολυμπιακό.

Ματέο Γκαρσία: Γιατί προτίμησα τον Ερυθρό Αστέρα από τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα την Κυριακή (18-8) βάζοντας τέλος στα σενάρια απόκτησής του από τον Ολυμπιακό.

Ματέο Γκαρσία: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός άσος τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι το παραπάνω βήμα στην καριέρα του ενώ για τον Ολυμπιακό δήλωσε πως, ναι μεν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα τον ενδιέφερε η προοπτική να παίξει εκεί αλλά οι Σέρβοι έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρόσωπο του από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά ο Ματέο Γκαρσία είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό ήταν το κλειδί για να έρθω. Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης μεγάλη ομάδα, αλλά κι ο Ερυθρός Αστέρας είναι στο ίδιο επίπεδο. Το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ερυθρός Αστέρας και ο προπονητής του ήταν μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού, γι' αυτό και αποδέχθηκα την πρόταση».

Ενώ για τη φανέλα με το νούμερο 11 που επέλεξε:

«Επέλεξα τον αριθμό 11 γιατί αυτόν φορούσα πέρυσι στον Άρη και τα πήγα καλά».

Ο Γκαρσία πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, εκεί όπου τον υποδέχθηκαν τόσο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χοσέ Κάνιας.

Δείτε το βίντεο με την πρώτη προπόνησή του Ματέο Γκαρσία: