Ματέο Γκαρσία: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι επίσημα από την Κυριακή (18/8) και για τα επόμενα 4 χρόνια ο Ματέο Γκαρσία, παρά την επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ματέο Γκαρσία: Ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Ο Ερυθρός Αστέρας προχώρησε σε νέα ενίσχυση σήμερα, καθώς εξασφάλισε την μεταγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ματέο Γκαρσία, από την Λας Πάλμας. Ο Γκαρσία γεννήθηκε το 1996, παίζει στην πτέρυγα και έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο αγώνα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στην Young Boys.

"Οι διαπραγματεύσεις ήταν μεγάλες σε διάρκεια και επίπονες, αλλά ολοκληρώσαμε τα πάντα προς ικανοποίηση των υποστηρικτών μας. Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο νέος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Έχει υπογράψει τετραετή σύμβαση και θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα, με στόχο να αγωνιστεί την Τετάρτη. Έχουμε πλέον αυτό που ψάχναμε για πολύ καιρό, με επιτάχυνση στην πλευρά. Είναι ένας παίκτης που είναι δυνατός με την μπάλα και αρκετά γενναίος για να παίρνει την ευθύνη", αναφέρει ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρας, Σβένταν Τέρζιτς.

Να σημειωθεί ότι ο Ματέο Γκαρσία ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά η Λας Πάλμας είχε συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα της Σερβίας προσπάθησε να δελεάσει οικονομικά τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζέρ του, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και όπως φαίνεται το κατάφερε. Παρότι λοιπόν, τα δημοσιεύματα από την Σερβία έκαναν λόγο ότι χαλάει η υπόθεση Ματέο Γκαρσία, ήρθε η ανατροπή στην ανατροπή και ο ποδοσφαιριστής θα φοράει ερυθρόλευκα μεν, αλλά αυτά του Ερυθρού Αστέρα.