Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του άτυχου ποδοσφαιριστή, θέτοντας την υπόθεση σε νέα διάσταση.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα, μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκύπτει ότι στην καμπίνα του Αργεντινού υπήρχε μεγάλη ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα.

Όπερ σημαίνει ότι πριν από τη συντριβή του αεροπλάνου, ο Σάλα θα μπορούσε να είχε χάσει τις αισθήσεις του, να είχε υποστεί σπασμούς ή ακόμα και ανακοπή καρδιάς.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Ντάνιελ Ματσόβερ, τα νέα στοιχεία εγείρουν καινούργια ερωτήματα, γι' αυτό και ζήτησε την περαιτέρω εξέταση της καμπίνας του μοιραίου αεροοσκάφους.

«Η οικογένειά του και το κοινό πρέπει να γνωρίζουν πώς υπήρχε τέτοια ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα στην καμπίνα. Είναι ανάγκη να μάθουμε, γιατί πρέπει να γνωρίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε σε θέματα ασφαλείας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Εμιλιάνο Σάλα έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 29 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο, όντας καθ' οδόν για το Κάρντιφ με αεροπλάνο, μετά τη μεταγραφή του στο αγγλικό κλαμπ από τη γαλλική Ναντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πέθανε ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα

Tι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο του Σάλα

Παγκόσμια θλίψη για τον Εμιλιάνο Σάλα (pics)

Επίσημο: Νεκρός ο Εμιλιάνο Σάλα

Ανασύρθηκε η σορός από τα συντρίμμια στο αεροσκάφος που επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα

Τραγωδία με Σάλα: Βρέθηκαν συντρίμμια αεροπλάνου