Σκληρή κριτική του Μουρίνιο για τον «κόουτς» Λάμπαρντ

Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Φρανκ Λάμπαρντ μετά την βαριά ήττα (0-4) της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην πρεμιέρα της Premier League.

Σκληρή κριτική του Μουρίνιο για τον «κόουτς» Λάμπαρντ

Κατακριτέες ήταν οι επιλογές του Φρανκ Λάμπαρντ από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίες άσκησε την κριτική του αμέσως μετά την λήξη της χθεσινής (12/08) αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο «Special One» προέβη σε βαρείς χαρακτηρισμούς μέσω του Sky Sports λόγω της βαριάς ήττας με 4-0, καθώς και για την επιλογή του Φρανκ Λάμπαρντ να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες όπως ο Άμπραχαμ και ο Μάουντ, αντί να εμπιστευθεί τους έμπειρους Καντέ και Ζιρού.

Από την μεριά του ο Άγγλος προπονητής των Λονδρέζων, έμεινε έκπληκτος από την κριτική που του άσκησε ο Πορτογάλος νυν σχολιαστής στο Sky Sports, καθώς δεν την άφησε αναπάντητη:

«Αλήθεια το είπε αυτό; Δεν του άρεσε ο Μάουντ; Δεν μπορώ να βγάλω παίκτες από την ιατρική λίστα για να έρθουν να παίξουν. Ήμασταν καλύτερη ομάδα για περίπου 60 λεπτά, απλά η Γιουνάιτεντ ήταν πιο εύστοχη και αποτελεσματική.

Δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου κι αν στις ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι...».