Συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Ίντερ για Λουκάκου (update)!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι η Ίντερ είναι ζήτημα ωρών να ανακοινώσουν την μετακίνηση του Ρομέλου Λουκάκου αντί 65 εκ. ευρώ (+10 εκ. ευρώ)!

Συμφωνία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Ίντερ για Λουκάκου (update)!

Τα τελευταία «επεισόδια» ενός πολύκροτου και πολυκύμαντου μεταγραφικού «σίριαλ» είναι αυτά που παρακολουθούμε στην υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου.

Για τον 26χρονο, διεθνή, Βέλγο επιθετικό υπήρχε, σύσκεψη κορυφής, μεταξύ των ιθυνόντων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ίντερ, η οποία επανήλθε στη διεκδίκηση του, μετά το άδοξο φινάλε της «τράμπας» του με τον Πάουλο Ντιμπάλα, την περασμένη Κυριακή, ελέω των απαιτήσεων του Αργεντινού, διεθνούς, μεσοεπιθετικού της Γιουβέντους.

Τον προηγούμενο μήνα οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 60 εκ. ευρώ των «νερατζούρι» οι οποίοι επανήλθαν δριμύτεροι προτείνοντας 74 εκ. ευρώ.

Η Αγγλική ομάδα, όμως, ήθελε 81 εκ. ευρώ, αφού τόσα έδωσε πριν από δύο χρόνια στην Έβερτον. Ωστόσο από την Ιταλία λένε ότι τα βρήκαν στα 65 εκ. ευρώ συν άλλα 10 εκ. ευρώ υπό την μορφή μπόνους!

Έτσι έπιασε τόπο το ...αντάρτικο του παίκτη που για δύο μέρες προπονείτο με την Άντερλεχτ (σ. του επιβλήθηκε πρόστιμο 430.000 ευρώ, ήτοι δύο βδομαδιάτικα για εκείνον!) προκειμένου να πιέσει για την αποχώρηση του από το Μάντσεστερ.Παρών στις συζητήσεις κι ο Ιταλός μάνατζερ του παίκτη μ' αποτέλεσμα να βγει «λευκός καπνός» στο θέμα, όπου λείπουν μόνο οι υπογραφές!

Εν μέσω διαπραγματεύσεων για τον Λουκάκου ο Αντόνιο Κόντε είχε πει ότι παραμένει ο «νούμερο 1» στόχος της Μιλανέζικης ομάδας, αφού «Τον θεωρώ έναν παίκτη που μπορεί να βελτιώσει την ομάδα».