Απέσυρε το ενδιαφέρον για Κοουτίνιο η Τότεναμ

Η Τότεναμ, ενώ εμφανιζόταν φαβορί για την απόκτηση του Φίλιπε Κοουτίνιο, με δανεισμό (αντί 25 εκ. ευρώ), από την Μπαρτσελόνα, τραβήχθηκε από τη διαπραγμάτευση

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Κοουτίνιο η Τότεναμ

Με σίριαλ που έχει απρόσμενες εξελίξεις κι ανατροπές μοιάζει η υπόθεση του Φιλίπε Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που, χθες, παρουσιαζόταν από Γαλλικά (L' Equipe) κι Αγγλικά (BBC) μέσα να είναι «κοντά» στην Άρσεναλ, λίγες ώρες αργότερα εμφανιζόταν να είναι «εγγύτερα» στην Τότεναμ, λόγω της παρουσίας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του, το 2012, στην Εσπανιόλ.

Κι ενώ, εντός της ημέρας, οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι τα «σπιρούνια» πλησίαζαν στην ανακοίνωση του 27χρονου Βραζιλιάνου, αφού τα είχαν βρει με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του, αντί 25 εκ. ευρώ για μια σεζόν - με το συμβόλαιο του να βαρύνει την Αγγλική ομάδα - η φιναλίστ του Champions League έβαλε... φρένο στις διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς, την στιγμή που ήταν έτοιμη η ανταλλαγή εγγράφων, διαφωνώντας σε κάποιους όρους, που θα συνομολογούνταν...

Υπενθυμίζεται ότι οι «μπλαουγκράνα» πλήρωσαν, πριν από ενάμιση χρόνο, 120 εκ. ευρώ (συν άλλα 15 υπό την μορφή μπόνους έκτοτε) στην Λίβερπουλ κάνοντας τον Νοτιαμερικάνο την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας τους, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες στα 76 ματς, όλων των διοργανώσεων, που έχει αγωνιστεί (σ. 21 τα γκολ του).
Η ενδεχόμενη απόκτηση του Κοουτίνιο από την Τότεναμ είχε συνδεθεί με την επικείμενη παραχώρηση του Κρίστιαν Έρικσεν από τα «σπιρούνια».