«Πόρτα» από Έρικσεν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδεύει προς Μαδρίτη!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέκοψε τις συνομιλίες της με τον Δανό, διεθνή μεσοεπιθετικό, που προτιμά την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο... κόλπο είναι κι η Ατλέτικο!

«Πόρτα» από Έρικσεν σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οδεύει προς Μαδρίτη!

Μετά τον Πάουλο Ντιμπάλα κι ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν φαίνεται να δελεάζεται, ιδιαίτερα, από την προοπτική ν' αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» που, την περασμένη Κυριακή, είχαν γνωστοποιήσει, ότι διακόπτουν τις διαπραγματεύσεις τους με τον Αργεντινό, διεθνή, μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους έπραξαν το ίδιο και με τον Δανό άσο, της Τότεναμ, στο... κατόπι του οποίου ήταν γνωστό ότι βρίσκονταν!

Κι ο λόγος είναι ότι ο διεθνής, μεσοεπιθετικός, από την Σκανδιναβική χώρα, προτιμά, από την Αγγλική ομάδα, να γίνει κάτοικος Μαδρίτης!

Όπως πρώτη έγραψε η ιστοσελίδα του «Independent» o Δανός δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα του «Νησιού» και προτιμά ν' αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
Άλλωστε «μνηστήρες» των ικανοτήτων του υπάρχουν στην Ισπανική πρωτεύουσα κι είναι οι βασικότεροι ποδοσφαιρικοί «πόλοι» της πόλης: η Ρεάλ και η Ατλέτικο.

Ωστόσο υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά: Στους «μερένχες» τον θέλουν κατά κύριο λόγο οι διοικούντες, ενώ ο προπονητής, Ζινεντίν Ζιντάν, έχει ως πρώτη του επιλογή τον Πολ Πογκμπά και σε περίπτωση που «ναυαγήσει», οριστικά, του συμπατριώτη του θα στραφεί σε εκείνον.

Αντίθετα, στους «κολτσονέρος», που τους προσέθεσε η «Μarca» στο... κυνήγι του, υπάρχει σύμπνοια στο θέμα του και θέλουν τον παίκτη άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Έρικσεν (66 γκολ σε 277 ματς) εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται ν' ανανεώσει, μ' αποτέλεσμα τα «σπιρούνια» (που πέρσι τέτοιο καιρό ζητούσαν περίπου 140 εκ. ευρώ για να τον δώσουν) να τον «σπρώχνουν» προς τους ενδιαφερόμενους αντί 60 εκ. ευρώ περίπου, αφού φοβούνται ότι τον προσεχή Γενάρη θα τον χάσουνμ, χωρίς να πάρουν ούτε σεντ, αφού θα μπορεί να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του...