Συμφωνία Γιουβέντους με Τότεναμ για Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους αποδέχτηκε πρόταση της Τότεναμ ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα. Θετικός ο Αργεντινός λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον πάγκο των "σπιρουνιών"

Συμφωνία Γιουβέντους με Τότεναμ για Ντιμπάλα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» ήρθαν σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων ευρώ και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου η μετακίνηση του Αργεντινού επιθετικού στον σύλλογο του Λονδίνου.

Πρόσφατα ο διεθνής άσος βρέθηκε μία «ανάσα» από την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο ανταλλαγής με τον Ρομέλου Λουκάκου. Εκ του αποτελέσματος, όμως, η μετακίνησή του δεν ολοκληρώθηκε, μιας και ο ίδιος δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» και τους «κόκκινους διαβόλους».

Πλέον, ο Ντιμπάλα θα μεταβεί στην Αγγλία μαζί με τον ατζέντη για να συζητήσει τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Τότεναμ, ενώ σε αντίθεση με όσα έγιναν με την Γιουνάιτεντ ο ποδοσφαιριστής τώρα παρουσιάζεται θετικός να αγωνιστεί στα «σπιρούνια» εξαιτίας της παρουσίας του συμπατριώτη του, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στον πάγκο των λονδρέζων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως η καλοκαιρινής μεταγραφική περίοδος για τις αγγλικές ομάδες ολοκληρώνεται την Πέμπτη (08/08), ενώ σημειώνεται επίσης πως δημοσιεύματα θέλουν την Τότεναμ να κοιτάζει και την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.