Μέσι: «Αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική...»

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε στους στόχους των «μπλαουγκράνα» ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου

Μέσι: «Αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική...»

Αισιόδοξος για την πορεία της Μπαρτσελόνα στη νέα σεζόν παρουσιάστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Σε δηλώσεις του πριν το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ, ο αρχηγός των Καταλανών ξεκαθάρισε πως άπαντες στην ομάδα θα παλέψουν για την κατάκτηση όλων των τίτλων, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως η εφετινή χρονιά για είναι διαφορετική σε σύγκριση με την περσινή.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να πω κάτι σήμερα μετά την περασμένη σεζόν. Δεν μετανιώνω τίποτα. Επαναλαμβάνω το ίδιο που είπα την περασμένη σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, σε αυτούς τους παίκτες και σε αυτό το προπονητικό τιμ και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μαζί θα παλέψουμε για τα πάντα», είπε ο Αργεντινός επιθετικός.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Η περασμένη σεζόν τελείωσε με πικρία, αλλά θα πρέπει να εκτιμήσουμε το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Το όγδοο πρωτάθλημα σε 11 χρόνια! Αυτό σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν υπέροχο. Αυτή η ομάδα αγωνίζεται πάντα για τα πάντα. Αυτό η χρονιά θα είναι διαφορετική. Έχουμε νέες φιλοδοξίες και ελπίζω να είστε μαζί μας με τον ίδιο τρόπο. Visca Barc, visca Catalunya!».

Την περσινή σεζόν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ όπως επίσης και το πρωτάθλημα, αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από την Βαλένθια και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League από την Λίβερπουλ.