Σόλσκιερ: «Θα μείνει μαζί μας ο Πογκμπά»

Σίγουρος για την παραμονή του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

Σόλσκιερ: «Θα μείνει μαζί μας ο Πογκμπά»

Μία απάντηση στις φήμες για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Γάλλος μέσος απουσίασε από το χθεσινό (03/08) νικηφόρο φιλικό παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Μίλαν, γεγονός που τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης μετέφρασαν ως μία ύστατη προσπάθεια του παίκτη να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το σχετικό θέμα ο Νορβηγός προπονητής της Γιουνάιτεντ, επεσήμανε: «Δεν τον περίμενα στο αεροπλάνο. Του μίλησα μετά την προπόνηση και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα μείνει σε εμάς. Ίσως να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν αντιμετωπίζει τραυματισμό, απλά αισθάνεται έναν πόνο. Δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε, αφού τον χρειαζόμαστε για την πρεμιέρα με την Τσέλσι. Ελπίζω να τον έχουμε στη διάθεσή μας».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 5-4 στα πέναλτι της Μίλαν έπειτα από το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, ενώ το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο την επόμενη εβδομάδα (11/08) στο «Ολντ Τράφορντ» με αντίπαλο την Τσέλσι στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.