Μανωλάς: «Συγκινητική η υποδοχή των οπαδών της Νάπολι»

Ο στόπερ της Νάπολι Κώστας Μανωλάς, μίλησε στο κανάλι της ιταλικής ομάδας στο youtube όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί των «παρτενοπέι». 

Μανωλάς: «Συγκινητική η υποδοχή των οπαδών της Νάπολι»

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Νάπολι στο youtube παραχώρησε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε πως η υποδοχή των φίλων της ομάδας ήταν συγκινητική, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως περνάει τον ελεύθερό του χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν ήρθε σε επαφή μαζί η Νάπολι, ενημέρωσα αμέσως τους πάντες, είμαι πολύ ανοιχτός και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Την απόφαση, πάντως, την πήρα εγώ. Η πρώτη μου επαφή με τους οπαδούς της Νάπολι ήταν συγκινητική, όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο για να προπονηθώ φώναξαν το όνομα μου. Τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω για αυτή την υποδοχή».

Για το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο: «Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά είμαι από τη Νάξο. Είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου. Εμπνεύστηκα από τον θείο μου, τον Στέλιο Μανωλά. Ηταν ο καλύτερος αμυντικός στα 20 χρόνια καριέρας του στην ΑΕΚ. Ήταν κοντά μου και με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του: «Είμαι πάντα στο σπίτι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Δεν μου αρέσει πολύ να βγαίνω, στο σπίτι είμαστε καλά. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο προσπαθώ να ξεκουραστώ, ενώ μου αρέσει να βλέπω τηλεόραση με την οικογένεια μου. Ένα χόμπι; Μου αρέσει να παίζω πινγκ-πονγκ».