Στη Ρωσία ο Μάλκομ της Μπαρτσελόνα, για να υπογράψει στη Ζενίτ!

Στην Αγία Πετρούπολη βρίσκεται ο Βραζιλιάνος διεθνής εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Μάλκομ, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει στη Ζενίτ αντί 40 εκ. ευρώ (συν 5 με τη μορφή μπόνους)!  

Στη Ρωσία ο Μάλκομ της Μπαρτσελόνα, για να υπογράψει στη Ζενίτ!

Έχοντας την άδεια της Μπαρτσελόνα, ο Μάλκομ δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους παίκτες των «μπλαουγκράνα», αλλά μετέβη, με ιδιωτικό αεροπλάνο, στην Αγία Πετρούπολη, για λογαριασμό της τοπικής Ζενίτ, ούτως ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ρωσική ομάδα!

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, διεθνής, εξτρέμ που πέρσι, τέτοια εποχή, είχε αποκτηθεί από τους Καταλανούς (σ. τον απέσπασαν μέσα από τα... χέρια της Ρόμα, καταβάλλοντας 41 εκ. ευρώ στην Μπορντό) ήταν προγραμματισμένο να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο 6 ετών με την πρωταθλήτρια της μεγαλύτερης, σε έκταση, χώρας της υφηλίου.

Εκείνη πάλι θα καταβάλει στην Μπάρτσα το ποσό των 40 εκ. ευρώ, συν άλλα πέντε εκ. ευρώ υπό την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Αν ο Μάλκομ πιάσει αυτούς τους στόχους και καταβληθούν τα πέντε, εξτρά, εκατομμύρια τότε θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στα χρονικά της Ζενίτ ξεπερνώντας εκείνη του Χουλκ από την Πόρτο (2012)!

Κι όλα αυτά παρότι ο Βραζιλιάνος, που είχε 4 γκολ με τα «μπλαουγκράνα», αγωνίστηκε μόλις 11 φορές βασικός, με την Μπαρτσελόνα, από τα 24 ματς που τον χρησιμοποίησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.