Κατάσχεσαν 57 ακίνητα του Ροναλντίνιο

Οι Αρχές κατάσχεσαν 57 ακίνητα του Ροναλντίνιο καθώς επίσης και τα δύο διαβατήριά του, λόγω των υπέρογκων χρεών του Βραζιλιάνου

Κατάσχεσαν 57 ακίνητα του Ροναλντίνιο

Οι Αρχές της Βραζιλίας… έκοψαν το πλατύ χαμόγελο του Ροναλντίνιο. Τι κι αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός κέρδισε –εκτός από τίτλους- ουκ ολίγα εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, εν τούτοις πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας «Folha», το δικαστήριο του Ρίο κατάσχεσε 57 ακίνητα που ήταν υπό την ιδιοκτησία του 39χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος παράλληλα δεν μπορεί να φύγει και από την χώρα του, καθώς του οι Αρχές πήραν και τα δύο διαβατήρια που ήταν κάτοχος, το ισπανικό και το βραζιλιάνικο.

Ο Ροναλντίνιο, που κατά τη διάρκεια της πορείας του στα γήπεδα βραβεύτηκε δύο φορές με τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στον κόσμο, είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για ένα σπίτι που είχε χτίσει παράνομα στο Πόρτο Αλέγκρε.

Πέρα από το συγκεκριμένο ποσό, φέρεται να οφείλει επίσης άλλο ένα ποσό της τάξης του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ για άλλα χρέη, ενώ δεν έχει πληρώσει τίποτα σε φόρους και πρόστιμα, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το χρέος του.