Σοϊλέδης: Εγώ ο κορυφαίος αμυντικός στο ρουμανικό πρωτάθλημα!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που φέρεται να θέλει η Στεάουα Βουκουρεστίου, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, «ψήφισε» τον εαυτό του ως καλύτερο οπισθοφύλακα της χώρας της Βαλκανικής!

Σοϊλέδης: Εγώ ο κορυφαίος αμυντικός στο ρουμανικό πρωτάθλημα!

Μηδενικό έλλειμμα αυτοπεποίθησης δείχνει να έχει ο Άρης Σοϊλέδης! Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της, Ρουμανικής, Μποτοτσάνι (ομάδας της 1ης Κατηγορίας) ερωτηθείς, από το τηλεοπτικό δίκτυο «TV Telekom Sport», για το ποιον θεωρεί καλύτερο αμυντικό στο ρουμανικό πρωτάθλημα, δίχως περιστροφές είπε: «Είμαι βέβαιος πως είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαι ο καλύτερος. Αν κάποιος με θέλει, η ομάδα μου είναι εδώ, ο πρόεδρος είναι εδώ, ο προπονητής μου και ο μάνατζέρ μου το ίδιο».

Τα τελευταία του λόγια έχουν άμεση σχέση με τις πληροφορίες που τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Κληθείς στην ίδια συνέντευξη να αποκαλύψει αν υπάρχει πρόταση, για εκείνον, απάντησε: «Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι διαβάζω μόνο στα MΜΕ. Έχω συμβόλαιο στη Μποτοτσάνι μέχρι το 2020».
Ωστόσο δεν έκλεισε και την... πόρτα λέγοντας εν κατακλείδι: «Αν γίνει κάτι, θα το δούμε».

Όλα αυτά την παραμονή της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική του Ρουμανικού πρωταθλήματος (20.00, ώρα Ελλάδος).

Την προηγούμενη σεζόν ο άλλοτε αριστερός μπακ - χαφ του Ολυμπιακού (2008-10) και της ΑΕΚ (2014-16) - που πρόσφατα έχασε τον αδερφό του - είχε 21 συμμετοχές, ενώ την φετινή έχει παίξει δύο φορές στο πρωτάθλημα.