Νίκησε, δεν έπεισε η Πλζεν

Η Βικτόρια επικράτησε με 3-2 της Κάρνιβα πριν έρθει στο «Καραϊσκάκης». Πολύ δυνατή μπροστά, «τρύπια» πίσω. Ο Κρμέντσικ δύο γκολ, το άλλο ο Μπράμπετς.

Νίκησε, δεν έπεισε η Πλζεν

Πολύ δυνατή στην επίθεση και με μεγάλα προβλήματα στην άμυνα, η Βικτόρια Πλζεν νίκησε 3-2 την Κάρνιβα για την τρίτη αγωνιστική του τσεχικού πρωταθλήματος και συνεχίζει αήττητη και δίχως απώλειες στην κορυφή.

Παρότι δεν έγιναν σημαντικές αλλαγές στην 11άδα και επέστρεψαν οι δύο βασικοί μπακ της ομάδας (Ρέζνικ, Λιμπέρσκι), η Βικτόρια έκανε πολλά λάθη πίσω και στο τέλος κινδύνευσε να ισοφαριστεί.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ήταν ο Κρμέντσικ, με τον Τσέχο φορ να πετυχαίνει δύο γκολ λύνοντας την κακοδαιμονία της φετινής σεζόν. Είναι ο παίκτης που πρέπει να προσεχτεί πάρα πολύ την Τρίτη από την άμυνα του Ολυμπιακού. Το άλλο γκολ πέτυχε ο στόπερ Μπράμπετς.

Στο 8΄ο Κρμέντσικ έκανε το 1-0 με κεφαλιά-ψαράκι από σέντρα του Καγιάμπα, ενώ στο 11΄ο Κόπιτς είχε δοκάρι. Η Βικτόρια έριξε το ρυθμό και το ημίχρονο έληξε έτσι.

Στο 51΄ο Λιμπέρσκι έκανε πεντακάθαρο πέναλτι και η Καρβινα ισοφάρισε προκαλώντας άγχος και εκνευρισμό στους γηπεδούχους. Ο Καγιάμπα είχε δοκάρι στο 57΄αλλά ο Κρμέντσικ στο 62΄με ωραίο πλασέ από γύρισμα του Ρέζνικ έκανε το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν επιθετικά και έκαναν το 3-1 με κεφαλιά του Μπράμπετς στο 69΄, αλλά νόμισαν ότι το ματς είχε τελειώσει. Από σοβαρά λάθη της άμυνάς τους, δέχτηκαν φάσεις από τους φιλοξενούμενους και τελικά το 3-2 στο 84'. Η Κάρβινα είχε μια καλή στιγμή σε ένα οριακό οφσάιντ με τον φορ να βγαίνει μόνος του στο 89΄για να ισοφαρίσει, αλλά η Πλζεν γλίτωσε.

Το ματς έγινε σε βρεγμένο τερέν, ο Κρμέντσικ ήταν ο κορυφαίος και πολύ καλοί οι Μίχαλικ και Χροσόφσκι. Πίσω υπήρχαν σοβαρά θέματα, ειδικά από τον αριστερό μπακ Λιμπέρσκι.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Χρούσκα, Ρέζνικ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Λιμπέρσκι, Χροσόφσκι, Γιάνοσεκ, Μίχαλικ, Καγιάμπα (65΄Κόβαρικ), Κόπιτς (90΄Χλούσεκ), Κρμέντσικ (85΄Χόρι).