Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-7: Την έκανε ρεζίλι (vid)

Μεγαλειώδης εμφάνιση για την Ατλέτικο, ταπείνωση για τη Ρεάλ που έχανε 5-0 στο ημίχρονο - Δείτε τα γκολ και τα highlights 

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-7: Την έκανε ρεζίλι (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-7 και δεν είναι ούτε fake news, ούτε κάποιο λάθος έχει γίνει. Πρόκειται για φιλικό αγώνα αλλά όταν μιλάμε για τις δύο ομάδες της Μαδρίτης, τότε μιλάμε για πολλά γκολ. Κι όταν τα έχεις βάλει, όπως ο Ατλέτικο μιλάμε και για πολλά χαμόγελα. Όταν τα έχεις δεχθεί όπως η Ρεάλ, μιλάμε για απόλυτη απογοήτευση.

Ο Σιμεόνε προφανώς αποχώρησε από το γήπεδο χαρούμενος, ο Ζιντάν λογικά, έτοιμος να σκάσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα ήθελε να φύγει από το ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν ήδη 5-0.

Λίβερπουλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-2: Η γκάφα του Μινιολέ (vid)

Όλα αυτά στο φιλικό για το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών (International Champions Cup) και πολύ απλά. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Ντιέγκο Κόστα και από ένα οι Ζοάο Φέλιξ και Άνχελ Κορέα.

Στην Κίνα με 22.000.000€ ο Μπέιλ!

Με... φόρα από το πρώτο 45λεπτο, ο Ντιέγκο Κόστα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 6-0 με πέναλτι. Μείωσε η Ρεάλ με τον Νάτσο, ο Βιτόλο στο 70' έκανε το 7-1 και οι Μπενζεμά, Σάντσες διαμόρφωσαν το τελικό 7-3.

Στα... υπόλοιπα του ματς η κοκορομαχία Ντιέγκο Κόστα, Ντάνι Καρβαχάλ στο 65' και η κατάληξη και των δύο στα αποδυτήρια καθώς αποβλήθηκαν. Επίσης για τη Ρεάλ, με τραυματισμό στον αστράγαλο αποχώρησε ο Λούκα Γιόβιτς. Έπαιξε ως αλλαγή ο Γκάρεθ Μπέιλ, μάλλον για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ρεάλ.