Στην Κίνα με 22.000.000€ ο Μπέιλ!

Μυθικό ποσό για τον μεσοεπιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει συμφωνήσει και απομένει το «ναι» της ομάδας του για να γίνει η μεταγραφή.

Στην Κίνα με 22.000.000€ ο Μπέιλ!

Τρελά λεφτά πήρε ο Γκάρεθ Μπέιλ για να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να μετακομίσει στην Κίνα. Συγκεκριμένα ο Ουαλός επιθετικός όπως αναφέρει η έγκυρη ισπανική «Marca» συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζιανγκσού Σάνινγκ.

Ο Μπέιλ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Κίνας και θα εισπράττει κάθε χρόνο 22 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μυθικό ποσό που θα μπαίνει στο λογαριασμό του Ουαλού άσου, ο οποίος αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το… χρυσάφι των Κινέζων.

Βέβαια ακόμα δεν έχει πει το «ναι» η Ρεάλ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα πάντως με τη «Marca» ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας σύντομα θα συμφωνήσει με τους Κινέζους και θα ανάψει το πράσινο φως γι’ αυτή τη μεγάλη μεταγραφή.

Οι ιδιοκτήτες της Τζιανγκσού Σάνινγκ είναι οι ίδιοι που έχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Ίντερ και αποφάσισαν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για τον Γκάρεθ Μπέιλ.