Με Νεϊμάρ στην προετοιμασία η Παρί Σεν Ζερμέν

Παρά τις τάσεις φυγής του Βραζιλιάνου επιθετικού, η Παρί συμπεριέλαβε τον διεθνή άσο στη λίστα της για την προετοιμασία στην Κίνα

Με Νεϊμάρ στην προετοιμασία η Παρί Σεν Ζερμέν

Με τον Νεϊμάρ θα ταξιδέψει η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στην Κίνα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, εν τούτοις βρέθηκε μεταξύ των 33ων «εκλεκτών» του προπονητή Τόμας Τούχελ.

Πληροφορίες θέλουν την Μπαρτσελόνα να συνεχίζει τις συζητήσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας για την απόκτηση του παίκτη, ωστόσο, από την στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους ο διεθνής άσος κλήθηκε κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του.

Η περιοδεία των Παριζιάνων στην Κίνα ολοκληρώνεται στις 4 Αυγούστου, αλλά θεωρείται αμφίβολο αν θα αγωνιστεί ο Νεϊμάρ θα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ίντερ, Εσπανιόλ και Σίδνεϊ, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Επιπρόσθετα, από την αποστολή της Παρί απουσιάζουν οι Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ, Άνχελ ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Λεάντρο Παρέδες και Τιαγκο Σίλβα, που πήραν επιπλέον μέρες άδεια για να ξεκουραστούν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν στις 31 Ιουλίου.