Ιndependent: Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης μιλάνε για τράμπα Νέιμαρ - Μπέιλ!


Το Αγγλικό μέσο υποστηρίζει ότι Γάλλοι και Ισπανοί διαπραγματεύονται να ανταλλάξουν τους δύο μεγάλους τους αστέρες !

Ιndependent: Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης μιλάνε για τράμπα Νέιμαρ - Μπέιλ!

Λίγες ώρες μετά την, απαξιωτική, δήλωση του Ζινεντίν Ζιντάν για τον Γκάρεθ Μπέιλ ότι «κι αν φύγει αύριο ακόμη καλύτερα» ήρθε δημοσίευμα από την Αγγλία - και πιο συγκεκριμένα από τον «Independent» - ότι η υπόθεση του Ουαλλού εξτρέμ συνδέεται με ενός άλλου αστέρα που κι εκείνος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ομάδα του: του Νέιμαρ!

Σύμφωνα με το Αγγλικό μέσο, μάλιστα, οι διοικήσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, όχι μόνο εξετάζουν την πιθανότητα τράμπας των δύο παικτών του, αλλά έχουν προχωρήσει, ήδη, σε σχετικές διαπραγματεύσεις!

Mέχρι πρότινος ήταν η Μπαρτσελόνα, που προσπαθούσε να δελεάσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας προσφέροντας της χρήματα (40 εκ. ευρώ στην πρώτη φημολογούμενη πρόταση και 100 στη δεύτερη...) συν ποδοσφαιριστές (Κοουτίνιο και Ράκιτιτς), αλλά φαίνεται πως κι οι «μερένγκές» στην ίδια λύση θέλουν να καταφύγουν ώστε να απαλλαγούν από τον ανεπιθύμητο (για τον προπονητή τους αλλά όχι μόνο...) Βρετανό.

Το θέμα πλέον - κι εφόσον το δημοσίευμα έχει βάση - είναι να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ των δύο ομάδων στο χρηματικό σκέλος, που θα κληθούν να καταβάλουν οι Μαδριλένοι στους Παριζιάνους...