Tρόμος στον αέρα για Παλμέιρας...

Το αεροπλάνο που μετέφερε τη βραζιλιάνικη ομάδα στην Αργεντινή για το ματς του Copa Libertadores με την Γοδόι Κρουζ έκανε λόγω σφοδρών ανέμων αναγκαστική προσγείωση στο Ροσάριο.

Tρόμος στον αέρα για Παλμέιρας...

Στιγμές αγωνίας στον αέρα κατά την πτήση που μετέφερε την αποστολή της, Βραζιλιάνικης, Παλμέιρας, από την Φορταλέζα, στην Αργεντινή, για το ματς του Copa Libertadores κόντρα στην Γοδόι Κρουζ.

Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μεντόσα, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, παρά τις δύο προσπάθειες του πιλότου.

Ο τελευταίος, τότε, αποφάσισε να το προσγειώσει στο Ροσάριο. που απέχει 760 χλμ. Εκεί τα κατάφερε αφού ο Αίολος ήταν σύμμαχος του κι οι καιρικές συνθήκες πιο ευνοϊκές.

Εν τω μεταξύ, όμως είχαν εκτυλιχθεί σκηνές πανικού, στο εσωτερικό του αεροπλάνου, με μέλη της αποστολής της Παλμέιρας (παίκτές και προπονητές) ν' αντιμετωπίζουν προβλήματα αδιαθεσίας και στομαχικά.

Αφού κατάφεραν να συνέλθουν οι παίκτες του Φελιπάο Σκολάρι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την κόπωση του 10ωρου ταξιδιού, οδικώς, από το Ροσάριο για να φτάσουν στην Μεντόσα, όπου μεθαύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ν. Αμερικής.