Η Νυρεμβέργη του Κάναντι σταμάτησε την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1, vid)

Η Νυρεμβέργη υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 σε φιλικό παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Νυρεμβέργη του Κάναντι σταμάτησε την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1, vid)

Τι κι αν η Νυρεμβέργη αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο σύλλογος, υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «πρωτευουσιάνοι» παρατάχθηκαν με πολλά από τα μεγάλα τους «αστέρια», όπως οι Εμπάπε, Βεράτι και Ντράξλερ, ενώ, παράλληλα, στο βασικό σχήμα βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Άντερ Ερέρα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το εφετινό καλοκαίρι από την Μάντσεσυτερ Γιουνάιτεντ κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους.

Απόντες για την ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν ο Έντινσον Καβάνι, όπως επίσης και ο Νεϊμάρ, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Παρί προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του νεοαποκτηθέντα μέσου (από την Σεβίλλη) Πάμπλο Σαράμπια από «ασίστ» του Κιλιάν Εμπαπέ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71’ η Νυρεμβέργη κέρδισε πέναλτι και ο Βαλεντίνι το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Τρίτη (16/07) η Παρί είχε διασύρει με το εμφατικό 6-1 την Δυναμό Δρέσδης, ενώ επόμενό της παιχνίδι είναι με αντίπαλο την Ίντερ την επόμενη εβδομάδα (27/07).