Ανχελίτσι για Ντε Ρόσι: «Στην Μπόκα σε λίγες μέρες!»

Ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ντανιέλ Ανχελίτσι, επιβεβαίωσε ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι σχεδόν κλεισμένος από την ομάδα και αναμένεται στην Αργεντινή τα προσεχή εικοσιτετράωρα!

Ανχελίτσι για Ντε Ρόσι: «Στην Μπόκα σε λίγες μέρες!»

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης τεσσάρων μεταγραφών της Μπόκα Τζούνιορς (Εντουάρντο Σάλβιο, Χαν Κάρλος Ουρτάδο και Αλέξις ΜακΆλιστερ), ο πρόεδρός της, Ντανιέλε Ανχελίτσι ρωτήθηκε για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, και παραδέχθηκε ανοιχτά πως η μεταγραφή έχει κλείσει κατά 99% και πως ο 35χρονος άσος, αναμένεται στην Αργεντινή τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανχελίτσι:

«Ο Ντε Ρόσι θα φτάσει τις προσεχείς ημέρες, έχει την επιθυμία να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Του έχει μιλήσει ο Νικολάς Μπουρδίσο και μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως κατά 99% θα γίνει παίκτης μας.

Μπορεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του, μου αρέσουν οι παίκτες που θέλουν να έρθουν στην Μπόκα. Το ίδιο συνέβη με τον Ουρτάδο, είχε προτάσεις από την Ιταλία αλλά προτίμησε να έρθει εδώ.

Έχοντας έναν παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο Ντε Ρόσι, έναν από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει, μας γεμίζει με υπερηφάνεια Θα κάνει καλό η παρουσία του σε όλο το αργεντίνικο ποδόσφαιρο", τόνισε για την περίπτωση Ντε Ρόσι ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα και κατέληξε:

"Είμαι γιος Ιταλών και για αυτό είμαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος που ένας Ιταλός αυτού του επιπέδου αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μπόκα».