Με ομάδα της... Μάλτας συζητά ο Ροναλντίνιο για να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπιρκικάρα από την Μάλτα επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο για να επιστρέψει ο τελευταίος στη δράση

Με ομάδα της... Μάλτας συζητά ο Ροναλντίνιο για να επιστρέψει στην ενεργό δράση!

Τι κι αν ο Ροναλντίνιο πήρε την απόφαση το 2015 να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Το τελευταίο διάστημα ο Βραζιλιάνος «μάγος» του ποδοσφαίρου φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να… ξεκρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπιρκικάρα, Μάικλ Βαλέντσια, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του συλλόγου από την Μάλτα να έρθει σε συμφωνία με τον 39χρονο Ροναλντίνιο και χαρακτήρισε μάλιστα πιθανό το σενάριο να αποφέρουν «καρπούς» οι προσπάθειες της ομάδας του.

«Συζητάμε μαζί του και είναι πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ροναλντίνιο στην Μπιρκικάρα. Μέχρι στιγμής όλα είναι ανοιχτά και πρέπει να έχουμε υπομονή για να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις», είπε σχετικά ο Βαλέντσια σε δηλώσεις του στους «Times of Malta».

Στην συνέχεια, είπε: «Μία τέτοια προσθήκη θα βοηθήσει την ομάδα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μάρκετινγκ. Άλλωστε, ο Ροναλντίνιο είναι ένας από τους 20 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος».